Bedrijfsmassages

 

Stoelmassage 

Een stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl de persoon op een speciaal ontworpen massagestoel zit. De stoel is ontworpen om de rug, nek, schouders, armen en handen van de persoon te ondersteunen en te positioneren voor maximale ontspanning en comfort.

Een stoelmassage is meestal korter dan een reguliere massage, meestal tussen de 15 en 20 minuten. Het richt zich op het verminderen van spanning in de spieren en het verbeteren van de bloedcirculatie en energiestroom door het lichaam. Dit kan worden bereikt door middel van verschillende massagetechnieken, waaronder acupressuur, kneed technieken, strekkingen en fricties.

Stoelmassages worden vaak aangeboden op werkplekken waar mensen behoefte hebben aan ontspanning en verlichting van stress en spanning. Het is een handige en effectieve manier om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren en te bevorderen.

 

Bedrijfsmassages zijn de perfecte manier om uw medewerkers te belonen en te motiveren. Na een drukke dag op het werk, is er niets beter dan een ontspannende massage om het stressniveau te verlagen en de energie weer op te laden. Onze ervaren masseurs zorgen voor een professionele en ontspannende sessie op de werkplek of op locatie. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit en motivatie van uw medewerkers, maar draagt ook bij aan een positieve en gezonde werkomgeving. Geef uw medewerkers de verdiende aandacht en bestel vandaag nog bedrijfsmassages voor uw team. 

 

Voordelen

  1. Verbetering van de werkprestaties: Bedrijfsmassages kunnen het energieniveau en de concentratie van werknemers verbeteren en hen helpen beter te presteren op het werk.
  2. Vermindering van stress en spanning: Bedrijfsmassages kunnen de spanning in de spieren verminderen en de bloedcirculatie verbeteren, wat leidt tot een vermindering van stress en spanning.
  3. Vermindering van pijn en ongemak: Bedrijfsmassages kunnen helpen bij het verlichten van pijn en ongemak in de nek, schouders en rug, wat leidt tot verbetering van de kwaliteit van leven.
  4. Verbetering van de beweeglijkheid: Bedrijfsmassages kunnen helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit en beweeglijkheid van werknemers, wat leidt tot minder blessures en verbetering van de productiviteit.
  5. Verbetering van het zelfbeeld: Bedrijfsmassages kunnen helpen bij het verbeteren van het zelfbeeld en de zelfwaardering van werknemers, wat leidt tot verbetering van hun motivatie en werktevredenheid.
  6. Versterking van de band tussen werknemers: Bedrijfsmassages kunnen helpen bij het versterken van de band tussen werknemers en het bevorderen van samenwerking en communicatie op de werkplek.

 

Kosten

Dankzij onze gunstige tarieven kan ook jullie bedrijf profiteren van de voordelen van onze massages. De kosten zijn afhankelijk van de duur, de omvang en de frequentie van de opdracht. Advies over werkplek en werkhouding zit standaard in ons pakket. Dankzij belastingvoordeel zijn de kosten van bedrijfsmassage onder een aantal voorwaarden fiscaal aftrekbaar omdat jullie investeren in gezondheid en vitaliteit.
Afname: minimaal 4 uur per dag
Eenmalig: € 75 per uur (incl. voorbereiding, materiaal en reistijd (tot 20 km).
Per kwartaal: € 70 per uur (incl. voorbereiding, materiaal en reistijd).
Per maand: € 65 per uur (incl. voorbereiding, materiaal en reistijd). 

Heb je vragen over de inhoudelijke verschillen van onze pakketten? Of zoek je een op maat oplossing voor jullie bedrijf? In een kort telefoongesprek kunnen we je alle duidelijkheid geven over onze pakketten, de tarieven en hoe stoelmassage in de praktijk in zijn werk gaat.  

Telefoon / 06 55 95 02 12
Email / info@cocooning.nl
Adres / Schouwburgplein 5, 7551 DE Hengelo