Behandelingen


Gezicht

Heeft een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Elk huidtype heeft zijn eigen behandeling, waardoor alle behandelingen naar jouw wensen worden aangepast.

Lichaam

De huid is ons grootste orgaan. Wat helaas niet iedereen zich realiseert is dat onze huid niet alleen van kruin tot kin reikt maar van top tot teen. Wij bieden verschillende massages aan om u lichaam weer tot rust te brengen.

Browbar

De perfecte wenkbrauw!
Geen enkele gezichts- of persoonlijke trainer kan daarmee concurreren. Ontspan je op de behandelbank en na een half uur heb je de perfecte look!
Dat is het effect van waxen, epileren, verven, henna of brow lamination door de specialist!

Waxbar

Met waxen verwijder je het haar met wortel en al, voor een korte periode. Bij waxen blijft het haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. De striploze Hot Wax van LYCON verwijdert haartjes al vanaf 1-2 mm!


Handen en voeten 

Laat je nagels mooi verzorgen met onze shellac behandeling. Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagels. De Shellac van CND blijft 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze gelpolish verstevigt je nagels en geeft een perfecte mooie glans.
 

Wimperpermanent 

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zónder wimperextentions? De iCurl wimperpermanent zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten. Voor wie het dagelijks krullen van de wimpers met een wimperkrultang, of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt deze revolutionaire methode dé oplossing!