De Salon

“Een holistische benadering (product + behandeling + individu) om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen. We stimuleren alle zintuigen, horen, zien, ruiken, en voelen, kortom: ervaren."

Mag ik me even voorstellen.. Mijn naam is Marloes Asveld, eigenaresse van Cocooning. Een gedreven en ondernemende jonge dame van 31 jaar, vanaf 1 december 2015 heb ik de deuren geopend in het centrum van Hengelo naast Faberge. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse schoonheidssalons en Spa’s in Amsterdam en Twente.

Mijn grote droom is in vervulling gegaan, door het pand aan schouwburgplein 5 in Hengelo te betrekken en hier mijn concept verder uit te rollen. Bij Cocooning staat het centraal om mensen te onthaasten en terug te brengen naar een persoonlijk rustmoment in huiselijke sfeer in combinatie met huidverbetering. Ik zorg ervoor dat klanten een moment voor zichzelf krijgen en weer stralend de deur uitgaan. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag. 

 

Mag ik me even voorstellen.. Mijn naam is Anke Oosterhof, vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Cocooning en kun je bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, microneedling, massages, nagels, wimpers, wenkbrauwen en waxbehandelingen. Ik ben een enthousiaste dame met veel passie voor het vak. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij Thermen Soesterberg en Saré. Ontsnap aan het alledaagse gehaast en kom lekker tot rust met een behandeling bij mij.
Mijn werkdagen zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

Contactgegevens
06 55 95 02 12
info@cocooning.nl
Schouwburgplein 5, 7551 DE Hengelo

 

Afspraaktijden:

Maandag | 10.00 – 19.00 uur

Dinsdag & woensdag | 12.00 – 21.00 uur

Donderdag | 10.00 - 21.00 uur

Vrijdag | 10.00 – 21.00 uur

Zaterdag | 10.00 -17.00 uur

Zondag | Gesloten

 

 

Neem contact met ons op