Wie zijn wij?

Even een verhaal over ons.
Hoe begon het allemaal en wat kun je van ons verwachten.
 

Marloes Asveld (FOUNDER) 'een gedreven en ondernemende jonge dame, Wat begon bij mijn ouders boven de zaak is uitgegroeid tot een begane grond locatie vanaf december 2015 aan het Schouwburgplein in Hengelo naast Faberge. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse schoonheidssalons en Spa’s (Spa Zuiver, Sare) in Amsterdam en hotels (Bloemenbeek) in Twente.

Mijn grote droom is in vervulling gegaan, door het pand aan Schouwburgplein in Hengelo te betrekken en hier mijn concept verder uit te rollen. Bij Cocooning staat het centraal om mensen te onthaasten en terug te brengen naar een persoonlijk rustmoment in huiselijke sfeer in combinatie met huidverbetering. Ik zorg ervoor dat klanten een moment voor zichzelf krijgen en weer stralend de deur uitgaan.

Door advies te geven, iets wat ik graag doe om jou te helpen kunnen we op maat gemaakte behandelingen aanbieden. We zijn gespecialiseerd in ontspanning en huidverbeterende behandelingen door met Comfort zone te werken en Dermapen. Daarnaast bieden we behandelingen aan zoals, waxen full body, brow & lashes treatments en massages.

 

Even voorstellen..

MARLOES ASVELD

(Owner, All-round)
Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij Spa's (Spa Zuiver) en hotels (Bloemenbeek) in het Amsterdam en Twente. Het gevoel van de spa wil ik terug brengen naar de schoonheidssalon, ontspanning in combinatie met huidverbetering. Ik ben gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, dermapen behandelingen en brow treatments.
 
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag.

 

 FAMKE DE JONG

(Schoonheidsspecialiste, Brow specialist, Waxing, Massage)
In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in verschillende wellness en schoonheidssalons. Een behandeling bij mij bestaat uit een liefdevolle, professionele setting waar jij prioriteit bent met rust, ontspanning en huidverbetering op de voorgrond.


Mijn werkdagen zijn maandagavond (om de week), dinsdagavond, donderdag, vrijdag en zaterdag (om de week).

Neem contact met ons op