Microneedling / Dermapen

 

De Dermapen™ is de nummer 1 op het gebied van microneedling. Behandeling met de Dermapen™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen™ heeft veel voordelen ten opzichte van behandeling met de Dermaroller en de Laser. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Je kunt deze behandeling gebruiken als je last hebt van:
- Fijne lijntjes en rimpels
- Acnelittekens
- Littekens van andere aard
- Zonbeschadiging
- Pigmentstoornis
- Grove huidstructuur/vergrote poriën
- Striae/striemen
- Droge huid
- Rosacea
- Acne 

Vandaag de dag is de Dermapen 4 wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten. De Dermapen4 en de bijbehorende naaldcartridges zijn voorzien van een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021).

 

KUUR ACTIE
3 x microneedling dermapen gelaat 
3 x 75 minuten €388.80
Boek online

Microneedling dermapen gelaat
75 minuten €144.00
Boek online

Microneedling dermapen decollete
45 minuten | €129.00
Boek online

Microneedling dermapen gelaat & decollete
90 minuten | €210.00
Boek online

Microneedling dermapen plaatselijk vanaf
30 minuten | €85.00
Boek online


 

Waarom kiezen voor een Dermapen™ behandeling?

De Dermapen™ maakt gebruik van elf minuscule naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen™ de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Hierdoor wordt aanmaak van collageen versneld. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Het resultaat is een stevige, gladde huid en een egale teint. De celdeling krijgt een enorme boost door deze behandeling. De celvernieuwing gaat sneller, oude cellen schilferen sneller af en nieuwe cellen worden versneld aangemaakt. Hierdoor zal de hoornlaag weer dunner worden en krijgen verstopte poriën minder snel een kans waardoor het een zuiverend effect op de huid heeft. De huidtint wordt egaler en stralender doordat pigment vlekjes minder zichtbaar worden.

De Dermapen™ is een veilige, effectieve en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan jouw individuele behoefte. De Dermapen™ is zo geavanceerd en nauwkeurig dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

 

Dermapen™ indicaties

  • Fijne lijntjes en rimpels.
  • Acne littekens.
  • Littekens van andere aard.
  • Zonbeschadiging.
  • Pigmentstoornis.
  • Grove huidstructuur/vergrote poriën.
  • Striae/striemen
  • Rosacea
  • Acne

 

Anti Aging

De Dermapen 4 behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. Je ziet al vebluffende resultaten in slechts één sessie.

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling (ST) en protocollen voor het herstellen van diepe, atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contracturen, striae en post-acnelittekens. De naalddiepte kan nu worden verhoogd tot maar liefst 3.0 mm. Een populaire Dermapen-littekenbehandeling is de behandeling van zowel oudere als jongere striae. Zowel behandelaars als patiënten hebben ontdekt dat behandelingen met de Dermapen effectiever zijn voor striae dan om het even welke laserbehandeling. Dermapen littekenweefselbehandelingen omvatten atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contractuur, striae en post-acnelittekens.

Hoe gaat de Dermapen™ behandeling in zijn werk?

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de Dermaceuticals van Dermapen™. Voor iedere indicatie is een apart serum beschikbaar, waardoor we nog gerichter en effectiever kunnen werken. Na de reiniging wordt het sérum aangebracht, waarna de Dermapen™ over jouw huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op zeer gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van EMLA crème. Dit is een verdovende crème die een uur voor de behandeling aangebracht moet worden en via de huisarts verkrijgbaar is. Echter gebruiken wij deze creme liever niet omdat het het resultaat beinvloed. Je zult met gebruik van EMLA crème meer behandelingen nodig hebben dan normaal. Bij iedere behandeling wordt een nieuw steriel opzetstuk gebruikt.

 

Hoe ziet de huid er na de Dermapen™ behandeling uit?

Afhankelijk van het behandelde huidgebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er na de behandeling roze/rood uitzien en warm aanvoelen. De warmte zal enkele uren na de behandeling afnemen, maar de roodheid kan enkele dagen aanblijven. Aanvankelijk is de nieuwe huid wat lichter van kleur dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij. Na enkele dagen kan jouw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. De huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Dit betekent dat je tot 48 uur na de behandeling voorzichtig moet zijn met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen of baden en andere beïnvloedende factoren. Gedurende twee weken na de behandeling moet de huid in de buitenlucht beschermd worden met een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor. Gebruik na de behandeling en tussen de behandelingen door de geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

 

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de Dermapen™ behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld vier tot zes weken zal er verbetering zichtbaar zijn, maar voor het uiteindelijke resultaat is meer tijd nodig. Dit zal geleidelijk zichtbaar worden en is afhankelijk van de intensiviteit van de behandelingen en natuurlijk het aantal behandelingen. De vorming en rijping van nieuw collageen is een proces dat zes tot negen maanden duurt. Het verwachte resultaat is een zichtbare en voelbare verbetering van de huidkwaliteit.

 

Hoe vaak moet ik de Dermapen™ behandeling herhalen?

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband nodig voor een goed resultaat. Dit frequentie is echter afhankelijk van de indicatie en de intensiviteit van de behandeling.

 

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapen™ behandelingen door?

Je krijgt deskundig advies over welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.
Bescherm jouw huid optimaal tegen UV- blootstelling met een SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage crème. Dit is belangrijk om uw huid te beschermen, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

Microneedling is te boeken vanaf €80,00