Zwangerschapsmassage / zwangerschapsarrangementen

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage bij onze schoonheidssalon Cocooning in Hengelo is een massage die jou en je kindje rust brengt. Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.
De zwangerschapsmassage vindt voor het grootste deel plaats in zijligging. We maken hierbij gebruik van een kussen om je been te ondersteunen en zodat je buik lekker vrij ligt en je optimaal van de massage kunt genieten. Als de ligging van het kindje het toelaat, kunnen we de massage eindigen in rugligging, zodat we nog extra aandacht aan je nek en schouders kunnen besteden. Ook als je net zwanger bent, zullen we altijd een zwangerschapsmassage doen om jou en je kindje alle zorg te bieden die nodig is in dit stadium.
Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee.
Een zwangerschapsmassage duurt 50 minuten voor €78,00, hierbij gaan we in overleg datgene masseren waar jij het meest aan toe bent.
 

Zwangerschapsarrangementen

De ideale schoonheidsbehandeling tijdens uw zwangerschap
Wat is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je afkomt ook een moment ontspannen te kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling? Zeker als deze is afgestemd op de unieke periode die je nu doormaakt. En al helemaal als je daarbij ook nog eens een deskundig advies krijgt bij jouw huidbeeld dat je gedurende je zwangerschap meerdere keren zult zien veranderen.
  
Eerste fase zwangerschapsarrangement (Advies: 1ste t/m 3de maand) € 96.50
In de eerste fase van je zwangerschap kun je met name last hebben van een onrustige huid, en extreme vermoeidheid. De huid wordt optimaal voorbereid op de hormoonschommeling die bij een zwangerschap komen kijken.
 • Ontspanningsmassage rug / nek 25 minuten
 • Comfort zone gezichtsbehandeling 25 minuten
 • Voetmassage 15 minuten
 • Detox thee voor thuis
Tweede fase zwangerschapsarrangement (Advies: 4de t/m 6de maand) € 126.50
Tijdens deze fase krijg je te kampen met onrustige, zware benen en beenkrampen. Daarom wordt er in deze fase extra aandacht geschonken aan benen en voeten. De gezichtsbehandeling is hier uitgebreider omdat je nu nog goed op je rug kan liggen.
 • Ontspanningsmassage rug / nek 15 minuten
 • Comfort zone gezichtsbehandeling 55 minuten
 • Voet / been massage 25 minuten
 • Detox thee voor thuis
Zwangerschapsverlof arrangement (Advies: 7de t/m 9de maand) € 96.50
Tijdens deze fase is je buik al flink gegroeid waardoor hij in de weg kan gaan zitten. In deze periode hou je ook vocht vast. Hier wordt extra aandacht aan geschonken.
 • Ontspanningsmassage rug / nek 15 minuten
 • Comfort zone gezichtsbehandeling 25 minuten
 • Voet / been massage met een speciale pakking 25 minuten
 • Detox thee voor thuis
Ontzwanger arrangement (Advies: 6 weken tot 3 maanden na de bevalling) € 163,-
Hoera! Je bent net bevallen, voorlopig is het genieten van je kindje en alle aandacht en visite. Maar een zwangerschap en bevalling is een topprestatie van je lijf. Dit arrangement helpt je weer in vorm te komen en volledig te ontspannen.
 • Ontspanningsmassage 50 minuten
 • Comfort zone gezichtsbehandeling met fruitzuren 55 minuten 
 • Detox thee voor thuis