Browbar & eyes

De perfecte wenkbrauw!
Geen enkele gezichts- of persoonlijke trainer kan daarmee concurreren. Ontspan je op de behandelbank en na een half uur heb je de perfecte look!
Dat is het effect van waxen, epileren, verven of henna door de specialist!

Wenkbrauwen & ogen

 
NIEUW Brow Lamination inclusief waxen € 44.00
NIEUW Brow Lamination lifting only € 35.00
HENNA BROWS | combinatie met gezichtsbehandeling
 

€21.00

Wimpers verven
€15.50
Wimpers verven & henna wenkbrauwen
€48.50

Oogmasker
GECOMBINEERD MET EEN BROW BEHANDELING

€17.00
Henna brow
NIET ALLEEN HET HAAR IS GEKLEURD, MAAR OOK DE HUID. BLIJFT 5 TOT 14 DAGEN.
€33.50
Epileren & verven
€23.00
Epileren / waxen
€15.50

 

Henna brow

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen?
Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Supercilium Brow Henna, het merk waar Cocooning mee werkt, is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.