Wax bar

Waxen

Dé oplossing voor het tijdelijk verwijderen van ongewenste haren. De haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. We werken met de hoogwaardige harssoort genaamd LYCON.
LYCON bevat alleen natuurlijke ingrediënten, aromatische oliën en is als beste getest. LYCON zorgt voor de optimale hechting aan de haren, waardoor het al te gebruiken is vanaf 1 mm.

Waarom

Ben je het zat om elke dag te moeten scheren? Snel last van een geïrriteerde huid of ontstekingen? Hieronder een aantal redenen waarom je zou moeten kiezen voor en waxbehandeling.

De waxspecialiste zorgt ervoor dat niet alleen de haartjes maar ook de wortels van de haartjes worden verwijderd. Daardoor geniet je weken lang van een zachte gladde huid, zonder stoppels.
Een leuke bijkomstigheid is dat de waxspecialiste door deze methode ook de dode huidcellen verwijderd waardoor je huid nog gladder en zachter aanvoelt.
Hoe vaker je een waxbehandeling ondergaat, hoe minder en sterk de haartjes terug komen.
Een kleine tip is dan ook, om in de winter te beginnen met waxen zodat tegen de tijd het zomer is, je haartjes veel minder zijn.

Before & after waxing

Voor de behandeling:

Zorg ervoor dat de haartjes niet langer dan 1,5 cm en niet korter dan 0,5 cm zijn. Een tondeuse is beter om de haartjes korter te maken in plaats van een schaar.
Voor de Beautystudio is hygiëne zeer belangrijk, daarom vragen wij u schoon op de afspraak te verschijnen.

Na de behandeling:

Mocht de huid na het waxen toch gevoelig blijven of een reactie vertonen, dan raden wij Sudocreme of Zinkzalf aan. De bevatten beide Zinkoxide en beschermt de huid, werkt jeukstillend en verkoelend.

 

Gezicht

Wangen
 €15.50
Kin
 €15.50
Bovenlip
 €15.50
Wenkbrauwen
 €15.50

 

Lichaam

Rug & borst
€50.50
Hele rug of borst
38.50
Deel van rug of borst
28.00
Onder, -bovenbenen & bikinilijn
49.50
Onder en bovenbenen
41.00
Onder- of bovenbenen
25.00
Onder en bovenarmen
33.50
Onder- of bovenarmen
24.50
Bikinilijn
20.50
Oksels
18.50