Essential reinging

ELKE DAG EEN GEWELDIGE HUID

De Essental lijn, ontworpen voor een revitaliserende dagelijkse routine, gebruikt oppervlakteactieve stoffen op oliebasis en hydraterend suikerbietenextract om de huid mild te reinigen, make-up te verwijderen en te tonifiëren.  


Met verschillende formules en texturen verwijdert elk product onzuiverheden en beschermt het tegelijkertijd de huidbarrière, zodat elk huidtype zijn perfecte match kan vinden!  

DAGELIJKSE REINIGING: DE GOUDEN REGEL

Een schone huid is van fundamenteel belang in uw routine voor een onmiddellijke en langdurige glans.  

Een effectieve maar zachte aanpak is nodig omdat agressieve reiniging de natuurlijke beschermlaag van uw huid kan verwijderen, wat kan leiden tot een "trekkerige huid", roodheid en jeuk, of een overmatige talgproductie.  

Daarom hebben we een collectie zachte reinigers voor dagelijks gebruik samengesteld, waaronder een hydraterende melk, een face wash en een all-in-one micellair water om onzuiverheden met of zonder water te verwijderen. Een alcoholvrije toner en twee exfoliators geven de huid weer vitaliteit. 

ACTIEVE INGREDIËNTEN

De combinatie van betaïne, een natuurlijk uit suikerbieten gewonnen osmolyt, en jojoba bolletjes of papaja-enzymen zorgt voor een buitengewone zijdewerking. 

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Zijdezachte, romige en schuimende reinigers, geformuleerd met rijke ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder agressieve stoffen. Kies de beste voor uw huid en combineer 's morgens en 's avonds met Essential Toner.  

Wij adviseren scrubs tot twee keer per week voor een maximaal effect. Kies de Scrubmet jojoba natuurlijke bolletjes voor de normale, resistente huid. Probeer de enzymatische peeling Scrubals u een gevoelige of rijpere huid heeft.

VRIJ VAN siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen. 

Geschikt voor veganisten. 

KLINISCH BEWEZEN WERKZAAMHEID. Dermatologisch getest.  

MADE IN ITALY met hernieuwbare bronnen Recycleerbare CO2 gecompenseerde verpakking. 

Gerecycleerd gecertificeerd FSC papier. 

HUIDVERZORGING OP MAAT

Reiniging is een belangrijke stap in al onze spa gezichtsbehandelingen. Elke [ comfort zone ] gezichtsbehandeling begint met een Tranquillity™ Welkomsritueel en een op maat gemaakte reiniging van de huid met een specifieke reiniger, toner en scrub, gebaseerd op uw huidtype of conditie.