Gevoelige huid / Remedy

GEVOELIGE HUID

 


EEN VEELVOORKOMEND PROBLEEM  

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een groeiend aantal mensen symptomen als roodheid en een strak aanvoelende of prikkelende huid ervaren. De gevoelige huid neigt ernaar sterk te reageren op de elementen (wind, zon, verwarming), cosmetica en zelfs op water. "Oververzorgen", langdurige stress en incorrect productgebruik kunnen gevoeligheid veroorzaken, zelfs bij de gezonde huid.

 

NoneDE OORZAKEN DE HUIDOPPERVLAKTE EN MICROBIOTA

Er zijn verschillende factoren waardoor een huid gevoelig kan worden. Wanneer de huidbarrière, onze natuurlijke beschermlaag, beschadigd is, kunnen bacteriën van buitenaf makkelijker irritaties veroorzaken. Een andere belangrijke factor is stress. Uit onderzoek blijkt, dat wanneer wij gestrest zijn, dit merkbaar is in de huid en deze hierop reageert. De huid is ontstekingsgevoeliger en heeft langer de tijd nodig om te herstellen.

 

EEN NIEUWE COSMETISCHE BARRIÈRE PREBIOTICA

De nieuwe cosmetische barrière wordt opgebouwd uit de ingrediënten die de goede bacteriën en daarmee onze microbiota op onze huid beschermen. REMEDY maakt gebruik van de kracht van natuurlijke prebiotica om gezondheid van de huid te bevorderen en extra bescherming te kunnen bieden.

 

KALMERENDE, VERSTERKENDE BESCHERMING ACTIEVE INGREDIËNTEN

None

Prebiotica: uit de enzymatische synthese van suikers helpen de prebiotica om de huid optimaal te beschermen. - De wonderbloem uit Peru en de Mexicaanse hysop: kalmerende plantenextracten die helpen om huidirritaties en roodheid te verminderen. - Marula-olie: Gewonnen uit de vrucht van de Marulaboom, deze olie voedt de huidbarrière dankzij lipiden en de aminozuren.

 

GEÏNTEGREERDE AANPAK MAAK DE GEVOELIGE HUID WEERBAARDER

[ comfort zone ] gelooft in een geïntegreerde aanpak van schoonheid en welzijn. Door de samenwerking met ons Wetenschappelijk Comité kunnen wij een compleet aanbod van producten, behandelingen en lifestyletips bieden, om de gevoelige huid weerbaarder te maken tegen schadelijke invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.

None