Hydramemory

 

WATER = LEVEN

60% van het lichaamsgewicht van een volwassene bestaat uit water.

Het is van cruciaal belang om het waterniveau in het lichaam op peil te houden voor een vitale gezondheid. Daarbij is goede hydratatie essentieel om onze huid elastisch, gezond en stralend te houden.

 None

 

HOE JE DIT KUNT HERKENNEN

Dorst is een vertraagd signaal van dehydratatie. Dit kan genetische oorzaken hebben, maar is meestal het gevolg van schadelijke invloeden van buitenaf, lifestyle en een onevenwichtig voedingspatroon.

Wanneer de huid ‘dorst’ heeft, ziet deze er dof en vaal uit, voelt ze oncomfortabel en strak aan, is gevoelig voor invloeden van buitenaf en veroudert sneller.

NATUURLIJKE HYDRATATIE

De barrièrefunctie en de vochtverspreiding zijn in de huid aanwezige mechanismes, om een optimaal hydratatieniveau te kunnen behouden.

De hoornlaag, de buitenste laag van de opperhuid, bestaat voor 20 tot 30% uit water en heeft als functie een uitwendige beschermende barrière te vormen.

De vochtverspreiding vindt plaats dankzij de aquaporinen, proteïnen die werken als ‘kanaaltjes’ om het water naar de kern van de cellen te transporteren. Tot slot werkt hyaluronzuur als een spons en creëert een waterreservoir in de huid.

De natuurlijke functies van de huid in combinatie met welzijn liggen aan de basis voor onze Hydramemory formuleringen.

None

 

HYDRAMEMORY BEHANDELING

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten. 

VOORDELEN

De huid is gehydrateerd en de huidbarrière versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

HUIDCONDITIE

Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde huid.