Sacred Nature

 

 

Geïnspireerd door de behoefte en wens om de relatie tussen mens en milieu te herzien, die nu kritiek onhoudbaar niveau heeft bereikt, en om de biodiversiteit en de veerkracht van ons ecosysteem te beschermen en te ondersteunen, zijn we met Sacred Nature een actief onderdeel van een bewustwordingsproces en positieve impact voor mens en planeet.

 

Sacred Nature is in feite het manifest van duurzaamheid voor [ comfort zone ], dat heeft besloten een leidende rol te spelen bij het bewerkstelligen van radicale verandering met huidverzorging die niet alleen effectief en veilig is als het gaat om regenereren van de huid, maar die ook actief bijdraagt om de planeet te regenereren en de klimaatcrisis te verzachten.

 

Met de professionele behandelingen en massagetechnieken van Sacred Nature hebben we daarom dezelfde regeneratieve benadering gevolgd die de ontwikkeling van de formuleringen heeft geleid om de voordelen voor de huid verder te versterken en haar schoonheid, gezondheid en verkrachtte ondersteunen.

 

De huid, het orgaan dat onze eerste verdedigingslijn naar buiten toe biedt, is in toenemende mate onderhevig aan klimatologische stress en wordt beïnvloed door plotselinge veranderingen in de omgeving: veranderingen in de gemiddelde temperatuur en onverwachte pieken van warmte en kou, veranderingen in de vochtigheidsgraad, sterke ophoping van broeikasgassen in de atmosfeer. De huid is constant doelwit van vrije radicalen die het evenwicht van de huid bedreigen, die toevlucht neemt tot haar natuurlijke antioxidante verdedigingssystemen, die echter door deze constante externe en interne aanvallen geen constante en efficiënte bescherming bieden. Dit ondermijnt de jeugdigheid en de gezondheid van de huis en dit komt tot uiting in doorgehad, ongemak en tekenen van veroudering. 

 

Om de huid een hernieuwd comfort te bieden, om de schade veroorzaakt door deze factoren te herstellen, maar vooral om de huid veerkrachtiger te maken en daarom in staat te stellen om schoonheid en evenwicht in de loop van de tijd te weerstaan en te behouden, hebben we twee behandelingen ontwikkelen die regenererend zijn. Deze behandelingen hebben antioxiderende prestaties gemeen, terwijl ze personalisatie binnen de behandelingen bieden. Dit zorgt ervoor dat we iets te bieden hebben voor verschillende huidcondities, terwijl we ook iets te bieden hebben aan tijdloze gasten.

 

Beide hebben specifieke massagetechnieken die de fasen van het aanbrengen van het product begeleiden, en beide gelaatsbehandelingen omvatten de eerste openingsfase van PRELUDE, buitengewoon ontspannend en aangenaam, gevolgd door een DIEPREINIGENDE MASSAGE en vervolgens afgesloten met een NOURISHINH TOUCH die de voeding en bescherming van de huidbarriére.

 

De 60 minuten durende ELIXIR-versie corrigeert de tekenen van tijd met een intensieve liftende actie dankzij een " rubberen " masker, waarvan de innovatieve textuur een zeer speciale en effectieve REGNER-LIFT intensieve massage mogelijk maakt, terwijl voor een meer acne gevoelige huid het klei masker een diep zuiverende en verhelderende werking heeft.

 

Met de HYDRA-versie van 40 minuten kunt u de diepe hydratatie in een express-tijd herstellen voor een onmiddellijk stralend effect dankzij de 7-staps regeneratietechniek, met een toner die bestaat uit bloemenwater van Romeinse kamille, korenbloem en lavendel, die buitengewoon gunstig zijn voor de huid. Het resultaat is een huid die strak en veerkrachtig is en klaar is om de uitdagingen van de omgeving aan te gaan om de uitstraling en jeugdigheid te behouden.