Skin regimen

FAST LIVING SLOW AGING

Schone, geavanceerde huidverzorging vertraagt veroudering en bevordert een lange levensduur van de huid.

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse multitaskers, mix en match deze unisex collectie van boosters en zeer geconcentreerde formules. Wij adviseren een drie-stappen-regime voor een gezonde en stralende huid: reinigen, corrigeren en beschermen.

 

Skin regimen | urban 
Een korte gezichtsbehandelingen met het detox-masker verrijkt met chlorella en plantaardige kool, samen met gerichte aanpasbare boosters, onthult en stralende, heldere teint.

30 minuten | €55.00
Boek online

 

Skin regimen | urban facial 
De fruitzuurbehandeling van skin regimen, met gerichte aanpasbare boosters en de krachtige, reoxygenerende massage zorgen voor een stralende en fellere teint.

60 minuten | €85.00
Boek online

 

Skin regimen | urban detox 
Klinisch bewezen om de huid te ontgiften van vervuiling en geformuleerd om specifiek onzuiverheden en imperfecties te contrasteren.

60 minuten | €85.00
Boek online

 

De corrigerende werking van AHA's en een aangepaste selectie boosters wordt versterkt door de synergie van Qigong en Rolling Roulage Rejuvenating massage. 

Aanbevolen voor de eerste lijntjes en tekenen van veroudering en vermoeidheid 

 

Een hectische levensstijl kan je op verschillende manieren beïnvloeden, ook op je huid.  

Longevity Complex™ werkt op cellevel en corrigeert met krachtige organische planten en hightech ingrediënten de meest voorkomende tekenen van stress en vervuiling, zoals vochtverlies, dofheid, oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels.  

Onze hydraterende formules, die zijn ontwikkeld met de steun van Dr. Aguirre en Dr. Sgoifo, neurowetenschappers, bevatten een natuurlijk aroma voor een verkwikkend effect.