Tranquillity

TIJD VOOR MIJ

Stress is de vecht- of vluchtreactie van het lichaam op externe triggers. Volgens wetenschappelijk onderzoek is stress een van de grootste beschadiging van onze gezondheid en ons welzijn.  

De bad- en lichaamsrituelen van Tranquillity TM, met aromatische formules, bevorderen een diep gevoel van welzijn. Ideaal gedurende de dag om je te ontspannen. Gebruik 's avonds voor het slapen gaan om de geest te verlichten en de huid te verzachten. 

AROMACOLOGIE EN WELZIJN

Onze neus is een van de sterkste verbindingen tussen de buitenwereld en onszelf, verantwoordelijk voor het ophalen van herinneringen, het interpreteren van externe veranderingen en het aansturen van fysieke verbindingen.

Onze neus is een krachtige bondgenoot die ons, als hij gevoed wordt, kan helpen bij het afstemmen, ontspannen en veranderen. 

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Iconische, ontspannende mix van zoete sinaasappel, Damascus roos en cederhout essentiële oliën zorgen voor momenten van diep welzijn gedurende de dag, en bevorderen een optimale nachtrust. 

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES.  

Geschikt voor veganisten. 

Klinisch bewezen werkzaamheid en dermatologisch getest. 

Gemaakt in Italië met hernieuwbare grondstoffen

Recycleerbare CO2-gecompenseerde verpakking. 

TRANQUILLITY™ PRO-SLEEP MASSAGE

Dit uitzonderlijke ritueel, geïnspireerd op de Indonesische Sea Malay Massage, werkt in synergie met onze Tranquillity™ Sound en Essential Oil Blend om effectief een staat van diepe rust teweeg te brengen.  

Ideaal als jetlag herstel.