Brow lifting / lamination

Het is de trend op wenkbrauw gebied. Wat zeg ik: dé trend voor 2023!' Ik kan niet anders zeggen dan dat het mijn aandacht trok. Wie wil er nu geen mooie wenkbrauwen. Het blijkt een trend overgewaaid uit Rusland en het Midden-Oosten, die nu voor het eerst Nederland aandoet. Het doet je gezicht spreken, je brows blijven zelfs door een regenbui perfect in shape en het is op zijn minst leuk om eens uit te proberen. Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de juiste?
Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou! 
 
Wat is Brow Lamination?
Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauw haartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauw haartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?
Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E. Je krijgt ook speciale nazorg mee voor thuis (inbegrepen).


Contra-indicaties:
Zwangerschap en/of borstvoeding
Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
Bij recent geplaatste PMU/microblading
Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables
Dr. Massing 
Het enige waar je een beetje geluk bij moet hebben, is de lengte van jouw wenkbrauw haartjes. Het zit namelijk enorm mee wanneer je bezit over redelijk veel en lange haartjes. Mocht je hier niet de gelukkige in zijn, dan kan een wenkbrauwserum als Dr. Massing daarbij helpen.
Om de wenkbrauwen dus niet alleen omhoog te kammen, maar ook van de juiste vorm te voorzien, blijft een wenkbrauw behandeling de ideale oplossing. Wil je de fluffy brow eens uitproberen of ben je al helemaal verkocht door deze look? Kom langs in onze salon en geef het even aan bij één van onze wenkbrauw specialisten. Voor je het weet, kun je genieten van een paar echte wildebrassen.