Brow lifting / lamination

Het is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Wat zeg ik: dé trend voor 2020!' Ik kan niet anders zeggen dan dat het mijn aandacht trok. Wie wil er nu geen mooie wenkbrauwen. Het blijkt een trend overgewaaid uit Rusland en het Midden-Oosten, die nu voor het eerst Nederland aandoet. Het doet je gezicht spreken, je brows blijven zelfs door een regenbui perfect in shape en het is op zijn minst leuk om eens uit te proberen. Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou! 

 

Wat is Brow Lamination?
Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?
Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E. Je krijgt ook speciale nazorg mee voor thuis (inbegrepen).


Contra-indicaties:
  • Zwangerschap en/of borstvoeding
  • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
  • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
  • Bij recent geplaatste PMU/microblading
  • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
  • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

Het enige waar je een beetje geluk bij moet hebben, is de lengte van jouw wenkbrauwhaartjes. Het zit namelijk enorm mee wanneer je bezit over redelijk veel en lange haartjes. Mocht je hier niet de gelukkige in zijn, dan kan een wenkbrauwserum als Dr. Massing daarbij helpen.

Om de wenkbrauwen dus niet alleen omhoog te kammen, maar ook van de juiste vorm te voorzien, blijft een wenkbrauwbehandeling de ideale oplossing. Wil je de fluffy brow eens uitproberen of ben je al helemaal verkocht door deze look? Kom langs in onze salon en geef het even aan bij één van onze wenkbrauwspecialisten. Voor je het weet, kun je genieten van een paar echte wildebrassen.


 

From Instagram (vivis_makeup)