Pas­ta met zalm, spi­na­zie en as­per­ges

Pas­ta met zalm, spi­na­zie en as­per­ges

Ingrediënten voor 4 personen

 

Bereidingswijze

  1. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd ze in stukken van 3 cm en kook 4 min. in water met zout. Spoel af onder koud stromend water.
  2. Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  3. Verwarm ondertussen de pastasaus op middelhoog vuur in een hapjespan of wok. Voeg de aspergestukjes, pasta en spinazie toe en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalm en (versgemalen) zwarte peper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 640 mg
  • vezels 5 g